Ngjitu në krye

Air Mail Photo Strip – Classic 4 UP

In stock

Air Mail Photo Strip – Classic 4 UP

Formate të ndryshme printimi.

Kategoria:
Përshkrimi

Air Mail është formati ideal për eventin tuaj, qoftë ky një event familjar ose biznesi. Dizenjimi në formën e një letre postare jep ndjesinë e letrave që vinin me postë vite më parë. Me pak imagjinatë, ky format mund të përdoret si koncept për një kartolinë ose mesazh që miqtë, të afërmit ose kolegët mund të lënë njëri tjetrit gjatë festave ose eventeve.

Nëse ende nuk e keni gjetur tematikën e festave, koncepti i Air Mail mund të jetë ideali. Mjafton të përcaktoni tematikën dhe gjithë të ftuarit do të integrohen lehtësisht me eventin. Me këtë format kujtime janë të garantuara. Ashtu sikurse në çdo event të Fotobox ju mund të printoni foto pa limit në duke mos kursyer kujtimet.

Ne i qëndrojmë fortë idesë që çdo foto krijon jo vetëm një kujtim…por edhe një marrëdhënie…e cila shoqëron personazhet gjithë jetën e tyre…prandaj le ta bëjmë një foto së bashku me Fotobox.

Informacion shtesë
Formati

Photo Strip

Fotografi

3 fotografi

Kategoria

General

BASHKËNDAJ KËTË PRODUKT: