Ngjitu në krye

Evente


Kategoria

Festoni Halloween ndryshe me fotobox.

Halloween mbetet një fest shumë e veçantë. Kombinimi i tematikave të ndryshme me një look jashtë të zakoshmes, e bën këtë festë një kujtim më vete. Për të shtuar më tepër argëtimin e kësaj mbrëmje,…

Sipasfotoboxer

19 Tetor, 2019

Mënyra e zgjuar për të shpërndarë kujtimet

Të zgjedhësh Fotobox, është një eksperiencë ndryshe në të gjitha drejtimet. Përtej çdo argëtimi dhe kënaqësie që përftohet gjatë eventit, Fotobox ju jep mundësinë për të marrë të gjitha fotografitë në një moment. Gjithashtu ju…

Sipasfotoboxer

20 Shtator, 2019

Personalizoni animacionet sipas eventit

Një nga avantazhet më të mëdha të Fotobox është mundësia e ndërthurjes së animacioneve. Gama e animacioneve mund të jetë shumë e madhe, megjithatë është e rëndësishme që disa koncepte bazë të mbahen në konsideratë…

Sipasfotoboxer

5 Gusht, 2019

Pse duhet të merrni një fotobox në dasmën tuaj

Një nga tendencat më të fundit në lidhje me organizimin e dasmave është marrja me qira e pajisjeve photobooth. Kjo është një mënyrë e cila siguron mundësinë e fotografimit të të gjithë pjesëmarrësve në këtë…

Sipasfotoboxer

15 Korrik, 2019

Një mbrëmje mature e paharrueshme

Mbrëmja e maturës është një ndër kujtimet më të veçanta në jetë. Kjo ditë mbart në vetvete një domethënie shumë të rëndësishme. Ajo përfaqëson mbylljen e një kapitulli dhe hapjen e një tjetri. Për këtë…

Sipasfotoboxer

10 Qershor, 2019

Marketingu i eksperiencës nëpërmjet fotobox

Marketingu i eksperiencës është një tendencë në rritje, që përfshin marketimin e një produkti apo shërbimi nëpërmjet krijimit të eksperiencave. Nëpërmjet kësaj forme marketingu konsumatorët angazhohen dhe krijojnë një lidhje emocionale me produktin apo shërbimin.…

Sipasfotoboxer

11 Maj, 2019