Ngjitu në krye

Printime pa limit

Printoni foto pa limit në eventin tuaj, duke mos kursyer kujtimet.

Mundësi Personalizimi

Personalizoni çdo detaj, nga pajisja deri tek formati i fotografive.

Ndriçim Profesional

Jepini ngjyra dhe jetë çdo fotoje duke përfituar nga ndriçimi profesional.

Social Share

Bashkëndani fotot e eventit me email dhe në rrjete sociale.

Tipet e Eventeve

Një mundësi argëtimi për të gjithë tipet e eventeve

Panaire

Evente

Përvjetore

Evente

Festa

Evente

Dasma

Evente

Ditëlindje

Evente
0

formate fotosh

Personalizoni eventin tuaj

0

tipe sfondesh

Krijoni një atmosferë ndryshe

0

kategori propsesh

Bëjeni eventin më argëtues

0

opsione shtesë

Zgjidhni akoma më shumë

Paketat e Eventeve

Zgjidhni opsionin që ju përshtatet

Basic

Për plotësimin e eventit tuaj

L 35,000

për 2 orë shërbim

Jepini një eksperiencë ndryshe eventit tuaj sado i shkurtër të jetë ai

 • Staf ndihmës i kualifikuar

 • Mundësi për të bashkëndarë fotot online

 • Printim pa limit

 • Animacione argëtuese

 • USB me fotot e eventit

Rezervo

Standard

Për diçka përtej të zakonshmes

L 50,000

për 4 orë shërbim

Dyfishoni argëtimin dhe merrni një eksperiencë përtej të zakonshmes duke mos kursyer argëtimin

 • Staf ndihmës i kualifikuar

 • Mundësi për të bashkëndarë fotot online

 • Printim pa limit

 • Animacione argëtuese

 • USB me fotot e eventit

 • Personalizim i pajisjes

Rezervo
Opsioni më i mirë

Premium

Për t'u mbajtur mend gjatë

L 65,000

për 6 orë shërbim

Bëjeni eventin tuaj një kujtim të paharrueshëm për të cilin do të flitet gjatë në kohë

 • Staf ndihmës i kualifikuar

 • Mundësi për të bashkëndarë fotot online

 • Printim pa limit

 • Animacione argëtuese

 • USB me fotot e eventit

 • Personalizim i pajisjes

 • Strukturë fondali

Rezervo

Unlimited

Për maksimumin e mundshëm

L 80,000

për 8 orë shërbim

Për çdo event që zgjat në kohë ku argëtimi do të jetë pjesë e pandarë dhe e domosdoshme

 • Staf ndihmës i kualifikuar

 • Mundësi për të bashkëndarë fotot online

 • Printim pa limit

 • Animacione argëtuese

 • USB me fotot e eventit

 • Personalizim i pajisjes

 • Strukturë fondali

 • Album me fotografi

Rezervo