Ngjitu në krye

Kërkoni informacion?

Na kontaktoni

Në rast se keni një dasëm, festë apo event ku dëshironi diçka ndryshe, Fotobox ju vjen në ndihmë. Na kontaktoni për të koordinuar së bashku datën, orën, stilin e pajisjes, formatin e fotove dhe shumë detaje të tjera që do të sjellin një argëtim pafund në eventin tuaj.

  • Bulevardi Zogu i Parë, Nr. 54, Tiranë, Albania
  • [email protected]
  • +355 69 20 44 524, +355 69 20 40 605
  • www.fotobox.al

Kërkoni informacion?

Na shkruani