Ngjitu në krye

Fotobox Blue Baby Shower – Classic 3 UP

In stock

Fotobox Blue Baby Shower – Classic 3 UP

Formate të ndryshme printimi.

Kategoritë: ,
Përshkrimi

Fotobox Blue Baby Shower është formati ideal për eventin tuaj, qoftë ky një event personal ose biznesi. Dizenjimi në formën e një kombinimi të ngjyrave të bardha dhe gri e bën mjaft elegant këtë format. Me pak imagjinatë, ky format mund të përdoret si koncept për një kartolinë ose mesazh që miqtë, të afërmit ose kolegët mund të lënë njëri tjetrit gjatë festave ose eventeve.

Nëse ende nuk e keni gjetur tematikën e festave, koncepti i Fotobox Blue Baby Shower mund të jetë ideali. Mjafton të përcaktoni tematikën dhe gjithë të ftuarit do të integrohen lehtësisht me eventin. Me këtë format kujtimet janë të garantuara. Ashtu sikurse në çdo event të Fotobox ju mund të printoni foto pa limit duke mos kursyer kujtimet.

Ne i qëndrojmë fort idesë që çdo foto krijon jo vetëm një kujtim…por edhe një marrëdhënie…e cila shoqëron personazhet gjithë jetën e tyre…prandaj le ta bëjmë një foto së bashku me Fotobox.

Informacion shtesë
Formati

Photo Strip

Fotografi

3 fotografi

Kategoria

General

BASHKËNDAJ KËTË PRODUKT: