Ngjitu në krye

Paketa STANDARD

Paketa STANDARD
Paketa STANDARD
Paketa STANDARD
Paketa STANDARD
Paketa STANDARD

In stock

Paketa STANDARD

50,000L

Për diçka përtej të zakonshmes.

Kategoria:
Përshkrimi

Dyfishoni argëtimin dhe merrni një eksperiencë përtej të zakonshmes duke mos kursyer argëtimin.

Kohëzgjatja: 4 orë shërbim.

Opsionet e përfshira:

  • Staf ndihmës i kualifikuar
  • Mundësi për të bashkëndarë fotot online
  • Printim pa limit
  • Animacione argëtuese
  • USB me fotot e eventit
  • Personalizim i pajisjes
REZERVO PAKETËN
BASHKËNDAJ KËTË PRODUKT: