Ngjitu në krye

Paketa UNLIMITED

Paketa UNLIMITED
Paketa UNLIMITED
Paketa UNLIMITED
Paketa UNLIMITED
Paketa UNLIMITED

In stock

Paketa UNLIMITED

80,000L

Për maksimumin e mundshëm

Kategoria:
Përshkrimi

Për çdo event që zgjat në kohë ku argëtimi do të jetë pjesë e pandarë dhe e domosdoshme.

Kohëzgjatja: 8 orë shërbim.

Opsionet e përfshira:

  • Staf ndihmës i kualifikuar
  • Mundësi për të bashkëndarë fotot online
  • Printim pa limit
  • Animacione argëtuese
  • USB me fotot e eventit
  • Personalizim i pajisjes
  • Strukturë fondali
  • Album me fotografi
REZERVO PAKETËN
BASHKËNDAJ KËTË PRODUKT: