Ngjitu në krye

Pa kategori


Kategoria

Promovimi i markës tuaj me fotobox

Fotografitë janë një instrument i fuqishëm për të treguar një histori. Megjithatë, ky është një trend që shkon përtej një foto dhe një argëtimi momental. Nëse bëhet në mënyrën e duhur, përdorimi i Fotobox mund…

Sipasfotoboxer

18 Prill, 2019

Zgjidhni formatin e fotografive sipas eventit

Formatet 2x6, janë ato që njihen në mënyrë më klasike si foto strip. Ky është një format standart fotografie i cili prihet në dysh duke ofruar mundësinë e ndarjes së kujtimit ndërmjet dy personave. Ky…

Sipasfotoboxer

23 Mars, 2019