Ngjitu në krye

Festoni Halloween ndryshe me fotobox.

Festoni Halloween ndryshe me fotobox.

Halloween mbetet një fest shumë e veçantë. Kombinimi i tematikave të ndryshme me një look jashtë të zakoshmes, e bën këtë festë një kujtim më vete. Për të shtuar më tepër argëtimin e kësaj mbrëmje, Fotobox mbetet një zgjidhje ideale. Imagjinoni një foto të personazhit tuaj shoqëruar me animacione të pafundme dhe ndriçim profesional. Si mund ta bëni Halloween ndryshe me fotobox.?

1. Konkursi i personazheve

Nëpërmjet plaftormës online të Fotobox, ju do të gjeni të gjitha fotografitë e realizuara nga Fotobox në formatin e tyre të printimit. Ky format vjen i shoqëruar me dizenjimin e eventit duke e kthyer këtë të fundit në një kopje digjitale të fotos së printuar. Në këtë mënyrë të gjithë ato miq, të afërm ose koleg të cilët gjatë eventit kanë kërkuar të marrin edhe versionin digjital të fotos mund ta përfitojnë shumë lehtë nëpërmjet këtij seksioni të albumit tuaj online. Ndërkohë ju mund tu siguroni atyre aksesin e drejtpërdrejtë nëpërmjet modalitetit “Guest” duke i kursyer kohën vetes për shpërndarjen. Gjithashtu ju mund të merrni një informacion të detajuar për fotot që shkarkon secili përdorues.

2. Seritë komike

Në seksionin originals, ju do të keni mundësi të gjeni formatin e madh të të gjitha fotografive të bëra me Fotobox. Ky format vjen në përmasat standarte 4” x 6” dhe shumë lehtësisht mund të merret dhe të printohet me të njëjtën cilësi si një fotografi normale. Nga eksperienca jonë, këto formate janë shumë të kërkuar nga pjesëmarrësit. Ashtu sikurse më sipër edhe në rastin e këtij seksioni ju mund tu siguroni pjesëmarrësve aksesin nëpërmjet modalitetit “Guest” duke i kursyer kohën vetes për shpërndarjen. Gjithashtu ju mund të merrni një informacion të detajuar për fotot që shkarkon secili përdorues.

Postime të ngjashme